Loader
x

Exemple de fructe exotice

00

Fructele de ananas sunt adevarate Remedios Naturale, calitate ofera in principal de compozitia acestora: Vitamina C, APA, acizi organici, fibre vegetale, saruri minerale. Ca si Acai, Care a ajuns cunoscut si apreciat pentru proprietatile vente, fructul Aguaje este o sursa Excelenta de Vitamina A si C, iar pulpa este folosita pentru tratarea arsurilor. Ajunge sa AIBA dimensiunea pepene unui. Lamaia, datorita compozitiei bogate (acide citrique, vitamine, Vitamina C se afla in cantitati mai mari, saruri minerale, oligoelemente), este recomandata in vindecarea unor numeroase afectiuni. Mango sont un aport calorique mediu: 60 kcal/100g. Vitamina C DIN lamaie ajuta in tulburarile circulatorii, dans tratarea hémoragiilor gingiilor. Acest efect se datoreaza miraculinului, utilizat in SCOP Comercial ca substituant pentru Zahar. Fructele mandarinului, sunt asemanatoare la compozitie si la utilizare terapeutica cu portocalele. Jabuticaba este un POM DIN America de Sud ALE carui fructe cresc direct PE trunchi. Pulpa sa acidulată, alcăuită dintr-o multitudine de MICI semințe crocante, este bogată în fibre (7, 3 g la fiecare 100 g) și în vitamină B3 (2 mg, un record pentru fructele proaspete). Gustul seamana cu cel al strugurilor. Acestea sunt ca niste struguri, Motiv pentru care sunt si folosite pentru vin. De altfel, vinurile si lichiorurile de jabuticaba sunt chiar populare.

La cumpărare, alege fructele reposé și aromate. Rodiile Contin Vitamina C si se consuma numai atunci cand sunt foarte coapte, in momentul cand semintele sunt foarte rosii, in sens contraire nu se recomanda a se consuma, deoarece pot fi toxice. Gustul este undeva intre castravian si courgettes si este bogat in Vitamina C si fibre. Un produs naturel cunoscut, preparat pe baza de Masline este uleiul de Masline. Se cultiva en Amérique de Sud. Portocalul este un arbore, ALE carui fructe sunt utilizate cu succes in tratarea unou diverse afectiuni. Este foarte rara si. Provine DIN Africa de Vest.

Deosebirea dintre ele, este ca mandarinele au si proprietati sédatif pentru sistemul Nervos. Aceasta DIN urmă SCADE Decker de colesterol și al trigliceridelor.

19 Dec, 2018 Uncategorized